DEKO FV ZLOŽLJIVE STENE

Trendi narekujejo velike, odprte prostore – kljub temu pa je še vedno zaželjena fleksibilnost, ki omogoča hitro preoblikovanje prostora v konferenčno dvorano, sobo za sestanke, jedilnico, predavalnico – iz velikega prostora v več manjših prostorov ali obratno. Za ta namen ponuja sistem DEKO FV idealno rešitev.

Velikost in postavitev zložljivih sten se prilagajata zahtevam projekta, sestavljene pa so iz panelov, ki so med seboj spojeni. Sestavljeni so v skladu z visokimi standardi iz alu profilov, lesenih polnil in prevlečeni z zvočno izolativnim materialom. Stene zadržijo zvok do 52 dB. Debelina panelov je 80 mm.

Zložljiva stena je lahko sestavljena iz večih panelov, od katerih ima en panel funkcijo vrat. Lahko pa se zložljiva stena odpira v obe smeri, tako da predstavljata srednja dva panela dvokrilna vrata.

Zložljive stene lahko imajo v panelih vgrajena stekla (varnostno, akustično, termoizolacijsko…). Površine panelov so izvedene iz trpežnega pralnega materiala, ki zagotavlja obstojnost, končna obdelava pa je lahko izvedena v različnih barvah ali prevlečena z drugimi materiali, npr. laminatom, melaninom, lesenim furnirjem – kar daje steni atraktivnejši izgled in končno podobo.

Zložljive stene so lahko pritrjene v strop ali z vodilom v tla. Slednja rešitev s talnim vodilom se priporoča pri zelo visokih zložljivih stenah.

Zlozljiva stena 01Zlozljiva stena 02Zlozljiva stena 03Zlozljiva stena 04Zlozljiva stena 05Zlozljiva stena 06Zlozljiva stena 07Zlozljiva stena 08Zlozljiva stena 09Zlozljiva stena 10Zlozljiva stena 11Zlozljiva stena 12

Oglejte si katalog podrobnejše ponudbe zložljivih sten danskega proizvajalca DEKO tukaj.