DEKO FG STEKLENE STENE

Svetloba igra pomembno vlogo pri zagotavljanju kvalitete bivanja. Trendi sodobnega oblikovanja interiera so dosegli vrhunec in odstopili prednost odprtemu prostoru, ki optimalno izkorišča naravno svetlobo.

Prostor, oblikovan z DEKO FG steklenimi stenami ustvarja svetlo, prostorno in atraktivno okolje, bodisi v velikih ali manjših prostorih, v novih ali v že obstoječih stavbah.

Sistem DEKO FG je fleksibilen in se prilagaja individualnim zahtevam tako glede višine, širine modulov kakor tudi stopnje zahtevane zasebnosti. V stene so vgrajena varnostna kaljena stekla, v poljubnih barvah po izboru ali z vzorci po izboru stranke. Stene so narejene po meri in se prilagajajo zahtevam projekta. Debelina stekla je odvisna od velikosti delov ter teže posameznih elementov, od 10 mm do 15 mm.

OBLIKOVNE KARAKTERISTIKE

Stekleni elementi so zaključeni s tankimi in elegantnimi aluminijastimi profili, ki oblikovno sledijo trendom minimalizma. Vertikalno med stekli so lahko aluminijasti profili, stiki so lahko silikonizirani ali pa je stik stekla ob steklo nesilikoniziran.

Prednost sistema je v njegovi demontažnosti in ga je mogoče preprosto razstaviti in prestaviti na novo lokacijo, v kolikor se pojavi želja po spremembni videza prostora.

Sistem omogoča vgradnjo drsnih vrat, steklenih vrat z aluminijastim okvirjem ali vrat s talnimi avtomati. Vrata z aluminijastim okvirjem so še posebej primerna za poslovne prostore, saj so izredno dobro zvočno izolativna.

Steklena stena 01Steklena stena 02Steklena stena 03Steklena stena 04Steklena stena 05Steklena stena 06Steklena stena 07Steklena stena 08Steklena stena 09Steklena stena 10Steklena stena 11Steklena stena 12Steklena stena 13Steklena stena 14Steklena stena 15Steklena stena 16Steklena stena 17Steklena stena 18Steklena stena 19Steklena stena 20Steklena stena 21Steklena stena 22Steklena stena 23Steklena stena 24Steklena stena 25Steklena stena 26Steklena stena 27Steklena stena 28Steklena stena 29Steklena stena 30Steklena stena 31Steklena stena 32Steklena stena 33

Oglejte si katalog podrobnejše ponudbe steklenih sten danskega proizvajalca DEKO tukaj.