DEKO MV POMIČNE STENE

Tako kot zložljive FV stene so tudi pomične MV stene namenjene hitremu in enostavnemu preoblikovanju velikih prostorov v manjše in obratno. Zaradi samostojno vpetih panelov stene omogočajo različne načine zlaganja in predeljevanja prostorov.

Velikost in postavitev pomičnih sten se prilagajata zahtevam in željam kupca. Paneli so sestavljeni v skladu z visokimi standardi iz alu profilov, lesenih polnil in prevlečeni z zvočno izolativnim materialom. Izbirate lahko med različnimi zvočno izolativnimi razredi od sten z osnovno izolativnostjo 41 dB in vse do najvišje izolativnosti 59 dB. Debelina panelov je odvisna od razreda zvočne izolativnosti. Stene z izolativnostjo od 41 do 50 dB so debeline 85 mm, nad 50 dB pa so stene debeline 100 mm.

Pomične stene so sestavljene iz večih panelov v katerih lahko izberete tudi ena ali več vrat za osebni prehod. Vrata za osebni prehod so lahko enokrilna ali dvokrilna. Pomične stene imajo več načinov zlaganja panelov z vpetjem panelov na sredini ali ob straneh.

Površine panelov so izvedene iz trpežnega pralnega materiala, ki zagotavlja obstojnost, končna obdelava pa je lahko izvedena v različnih barvah in dekorjih prevlečena z različnimi materiali, npr. laminatom, melaninom, lesenim furnirjem – kar daje steni atraktivnejši izgled in končno podobo.

Pomične stene so vedno izvedene s pritrjevanjem v strop.

Pomična stena 01Pomična stena 02Pomična stena 03Pomična stena 04Pomična stena 05Pomična stena 06Pomična stena 07Pomična stena 08

Oglejte si katalog podrobnejše ponudbe pomičnih sten danskega proizvajalca DEKO tukaj.