NOTRANJA VRATA

Vrata dajejo prostoru poseben povdarek, zaradi česar je pomembno, da imajo dober videz, so visoke kakovosti, in delujejo brezhibno.

DEKO vrata so na voljo v različnih modelih, barvah in končnih obdelavah. DEKO vrata lahko vgradimo v naše sisteme sten, steklene stene, kot tudi v običajne odprtine iz betona, opeke in mavčnokartonske stene. Tako se lahko uporabi isto konstrukcijo vrat po vsej stavbi.

DEKO vrata imajo poseben aluminijast okvir, ki je znan po svoji trdnosti in stabilnosti, kot tudi privlačni podobi. Profil je enostaven za namestitev in hkrati za demontažo ob morebitnih spremembah prostora. Standardno se okvir iz aluminija proizvaja v naravnem eloksiranem aluminiju ali barvan v beli barvi. Na voljo pa je tudi mnogo drugih barv po izboru. Okvir je izdelan iz aluminija v različnih širinah od 93 do 230 mm, zato je mogoče namestiti DEKO vrata v vse vrste sten po vsej stavbi.

V DEKO vratni okvir je možno vstaviti tri vrste vratnih kril: polna lesena, lesena s steklom in v celoti zastekljena. Polna lesena vrata so lahko v kateri koli barvi, na voljo pa je tudi obdelava površine iz furnirja, na primer bukve ali hrasta. Popolnoma zastekljena vrata so na voljo z vratnim krilom iz varnostnega kaljenega stekla, ki se zapira tesno h gumijastemu tesnilu v okviru vrat in tako zagotavlja zvočno izolativno povezavo. DEKO vrata so na voljo kot eno ali dvokrilna. DEKO vratna krila za polna in zastekljena vrata so debeline 40 ali 63 mm odvisno od zahteve po zvočni izolativnosti. V celoti zastekljena vrata pa imajo krilo iz 10 mm kaljenega stekla.

DEKO ima v svojem programu tudi več tipov drsnih vrat. V osnovi razlikujemo tri ločene tipe drsnih vrat: z drsnim linearnim vodilom, z natičnim (INOX) vodilom in s steklenim vodilom. Drsna vrata imajo tri tipe pritrjevanja: v strop, v steno in na stekleno steno. Ker imamo več tipov vodil lahko stranke izbirajo iz široke palete drsnih vrat in tako lažje izberejo vrata po svoji želji. Slike različnih drsnih vrat si lahko ogledate v naši galeriji.

Notranja vrata DEKO 01Notranja vrata DEKO 02Notranja vrata DEKO 03Notranja vrata DEKO 04Notranja vrata DEKO 05Notranja vrata DEKO 06Notranja vrata DEKO 07Notranja vrata DEKO 08Notranja vrata DEKO 09Notranja vrata DEKO 10Notranja vrata DEKO 11Notranja vrata DEKO 12Notranja vrata DEKO 13Notranja vrata DEKO 14Notranja vrata DEKO 15Notranja vrata DEKO 16Notranja vrata DEKO 17Notranja vrata DEKO 18Notranja vrata DEKO 19Notranja vrata DEKO 20Notranja vrata DEKO 21Notranja vrata DEKO 22

Oglejte si katalog podrobnejše ponudbe notranjih vrat danskega proizvajalca DEKO tukaj.