O PODJETJU

Al Dekor d. o. o. je podjetje, katerega osnovna dejavnost je dobava in montaža sistemov notranjih steklenih predelnih sten DEKO, pisarniškega pohištva IVM in stolov VIGANO. Sledimo najnovejšim trendom in se s pomočjo ekipe izkušenih strokovnjakov na področju notranje opreme trudimo zadovoljiti potrebe še tako zahtevnega kupca, ter smo hkrati zanesljiv partner.

Kvaliteta izdelkov in storitev

Naše predelne stene sestavljajo sodobni in hkrati naravni materiali iz aluminija in stekla. Vgrajujemo stekla priznanih slovenskih proizvajalcev in aluminijaste profile danskega proizvajalca DEKO, ki jih odlikuje vrhunska kvaliteta, dosežena z dolgoletnim vlaganjem v razvoj, saj je DEKO mednarodno priznano podjetje z več deset letno tradicijo in prodajnim programom, ki je zastopan po celem svetu. Notranjo opremo mednarodno priznanega proizvajalca IVM in stole VIGANO odlikujejo visokokvalitetni izdelki in izjemno širok spekter raznovrstnih izdelkov.

Sodoben dizajn

Poleg kvalitete izdelke odlikuje tudi sodoben dizajn in z roko v roki s skandinavsko natančnostjo ustvarja popolnost, ki se izraža z eleganco in minimalizmom.

Izkušeni strokovnjaki

Ekipo podjetja Al Dekor sestavljajo strokovno usposobljeni sodelavci (inženirji, monterji, komercialisti…) z več desetletnimi izkušnjami na področju vgradnje ALU stavbnega pohištva, zato smo sposobni uresničiti tudi najdrznejše vizije in želje, o katerih si niste upali razmišljati ter vam omogočamo, da se prepustite domišljiji.

Svetovanje

Naše vodilo so zadovoljni kupci, zato si vzamemo čas in prisluhnemo vsem željam, ter tako najdemo tehnično in cenovno optimalne rešitve za vsakogar. Svetujemo od ideje do izvedbe, pripravimo projekte in poskrbimo za nadzor v času gradnje ter za vse podrobnosti izpeljave projekta do konca. Nudimo kvalitetno pomontažno dejavnost in servis ter prevzemamo odgovornost za brezhibnost končnega izdelka.