SANITARNE KABINE IZ TRESPA PLOŠČ ALDEKOR

Trespa plošče predelujemo v izdelke linije Aldekor različnih sanitarnih kabin, ki jih ponujamo tržišču. Vsak tip kabine ima standardizirano okovje in uporabljene tipe plošč. Svetujemo pri izboru barve za posamezni tip izvedbe in kabine tudi vgradimo.

Tipi Aldekor sanitarnih kabin:

A/ Osnovni – kar se da cenovno najugodnejši možni način izvedbe HPL sanitarij ob estetsko sprejemljivem izgledu. Okovje je prilagojeno izvedbi. Kabine so izvedene tako, da so unificirane in urejene, predlagamo izvedbe v treh standardnih barvah, ki jih ponuja Trespa.

B/ Standard – oblikovno bolj izdelani montažni sanitarni elementi, ki so na voljo v izbranih barvah in z lepšim in boljšim okovjem. Zopet predlagamo tri standardne barve, za katere imamo plošče vedno na zalogi. Možna so malenkostna barvana odstopanja ob daljših dobavnih rokih.

C/ Premium – kabine namenjamo objektom, kjer je pomembno, da so stranišča tudi lepa – ne samo čista. Uporabljamo nadstandardno okovje. Tudi plošče iz zaloge, so višjega kakovostnega razreda in se odlikujejo po tem, da so površine kvalitetnejše in jih je lažje čistiti. Predlagamo tri standardne barve, za katere imamo plošče na zalogi. Ostale izvedbe so seveda mogoče po naročilu z daljšim dobavnim rokom.

D/ Mavrica – kabine prirejene za otroke tako v javnih straniščih kot tudi za stranišča v otroških vrtcih in šolah. Kabine so oblikovane tako, da so otrokom všečne in da v njih odrasli lahko pokukajo, kaj se dogaja. Poleg pestre barvitosti ponujamo tudi predloge za to, kako naj jih še dodatno okrasimo, da se otroci lažje orientirajo in znajdejo – ali pač zato, da so bolj ljubke. Tudi te kabine imajo standardizirano okovje in predlagane standardne rešitve barv.

Za vse tipe imamo pripravljene rešitve za vse predvidljive načine vgradnje, torej posamezno kabino, kabine v nizu, kabine postavljene ob steno ali v nišo, z vogalno kabino na levi ali desni strani itd.

Pri zasnovi smo upoštevali standarde za dimenzije sanitarnih prostorov na našem tržišču. Posebej smo razdelali rešitve ob pisoarjih in invalidska stranišča za vsako varianto posebej.

Višina kabin za odrasle je 1860 mm visoka plošča postavljena na prefabricirane noge. Pri kabinah za otroke smo upoštevali standarde za otroška stranišča.

Vsako kabino opremimo s potrebnim okovjem (kljuka, varnostno zapiralo, tečaji – tudi samozapiralni, kotniki, nosilna palica, noge, okovje za predelno steno pri pisoarjih), lahko tudi z ostalo opremo (obešalnik, wc garnitura, idr.).

Sanitarne kabine 01Sanitarne kabine 02Sanitarne kabine 03Sanitarne kabine 04Sanitarne kabine 05Sanitarne kabine 06Sanitarne kabine 07