OKNA, VRATA, ZIMSKI VRTOVI

Gradite hišo, jo obnavljate? Imate stanovanje in želite nova okna?
Verjetno se ne morete odločiti med vsemi različnimi materiali, profilacijami in ponudniki. Zato smo tukaj mi, da vam svetujemo.

Živimo v svetu, ki je potraten z energijo, energenti pa so vedno dražji s tem tudi hlajenje ter predvsem ogrevanje. V kolikor se odločite za vgradnjo ALU oken oziroma stavbnega pohištva, boste poleg majhnih toplotnih izgub dobili tudi sodoben izgled. Aluminij je naraven material in je izredno prijazen do uporabnika. Odlikuje ga dolga življenska doba, enostavno vzdrževanje, odpornost na zunanje vplive ter odlično toplotno in zvočno izolativnost.

ALU okna je mogoče pobarvati v skladu z RAL lestvico, tipom eloksaže ali pa se lahko odločite med raznimi lesnimi dekorji.

V primeru barvanja po RAL lestvici lahko izbirate med 210 odtenki. Če boste izbrali elkusažo lahko izberete med 24 odtenki in izgledi. Lesni dekor pa vam je na voljo v 27 različnih vzorcih in barvah.

Lahko izberete med dvema različnima profilacijama. Osnovno ter z izboljšano termično izolativnostjo. Razlikujeta se tudi po širini profila. Osnovna je 62,5 mm pri izboljšani pa 76,5mm.

V okna je možno vgraditi različna stekla. Dvoslojna ali troslojna. Od Ug 1,1 W/m2K – do Ug 0,60 W/m2K.
Možno je tudi izbirati med različnimi zvočnim in svetlobnimi karakteristikami stekla.

Okovje je kvalitetno in ga je mogoče dobiti v srebrni, črni ali beli barvi.

Želite imeti v dnevnih prostorih več svetlobe , večji prehod na teraso? Lahko se odločite med različnimi drsnimi sistemi. Na voljo sta dvižno drsni ter nagibno drsni sistem z različnimi opcijami odpiranj ter harmonika stena.

Ste si zaželeli zimski vrt? Izbira in določitev oblike zimskega vrta zahteva poseben pristop, saj je vsak zimski vrt unikaten in prilagojen vašemu domu in vašim bivalnim navadam. Odločilnega pomena pri zimskem vrtu je izbira prave lokacije. Kako kakovostno bo bivanje v njem, pa je odvisno od izbire zasteklitve in ustreznega senčenja ter načina zračenja. V naši ponudbi zimskih vrtov lahko izbirate med zimskimi vrtovi različnih oblik in barv, zgrajenih iz ALU sistemov.

V kolikor želite kvalitetne izdelke se odločite za naš ALU program.